Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Bemiddeling

De bemiddelingsservice van Benica Campers onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en persoonlijke aanpak. Het begrijpen van de unieke wensen van elke klant staat centraal, waardoor ze in staat zijn om goed advies te geven en een camper te vinden die bij hun behoeften past. Of het nu gaat om een compacte camper voor een romantische vakantie met z'n tweeën, een ruime familiecamper of een luxe mobiele woning voor een langdurige reis, Benica staat klaar om te helpen.

Betrouwbare ervaring

Door het samenbrengen van camperverhuurders en avontuurlijke reizigers vereenvoudigt Benica het proces en verzekert het klanten van een betrouwbare ervaring. Met hun uitstekende klantenservice en uitgebreide kennis van campers en reizen, zorgt Benica ervoor dat elke roadtrip een onvergetelijk avontuur wordt.

Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Waarom bij Benica?

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website