Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Bemiddeling

De bemiddelingsservice van Benica Campers onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Natuurlijk kunt u zelf uw camper verkopen maar u kunt het ook door Benica Campers laten doen. Dat scheelt u veel tijd en u maakt gebruik van alle kanalen waar wij over beschikken. 
Samen met u kijken we naar een juiste inruilwaarde, we maken representatieve foto's en plaatsen uw camper op verschillende verkoopkanalen. Daarna onderhouden we contact met geinteresseerden en zorgen voor een goede afwikkeling.

 

Betrouwbare ervaring

Benica Campers heeft inmiddels een groot netwerk met nieuwe klanten en klanten die al jaren bij ons komen en dus wordt uw bemiddelingscamper door een groot publiek gezien.
Daardoor is de kans groter dat uw camper onder de aandacht komt van een nieuwe eigenaar en voor een goede prijs en naar tevredenheid van beide partijen wordt verkocht.

Heeft u vragen over onze bemiddelingsservice neem dan gerust contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Waarom bij Benica?

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website