Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Onderhoud

Naast de verkoop en verhuur van campers biedt Benica Campers full service voor uw camper. Dit kan in de vorm van een meerjarig onderhoudscontract of gewoon wanneer u dit wil.

Benica Campers heeft alle service voor uw camper in eigen werkplaats. Wij verzorgen al het groot en klein onderhoud en de APK aan uw kampeerauto. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse officiële periodieke controles, zoals waterdichtheid, het gascircuit of het alarmsysteem. Bij nieuwe Benimar campers geldt voor de waterdichtheid, de eerste 5 jaar fabrieksgarantie, maar dan dient ieder jaar wel deze officiële controle door ons te zijn uitgevoerd. Deze controle wordt officieel geregistreerd en doorgegeven aan de fabriek. Dit kan vaak gecombineerd worden met nog eventuele overige werkzaamheden die u graag wilt laten uitvoeren.

Mocht er schade zijn of een kapot onderdeel, vervelend natuurlijk, maar ook daarvoor bent u bij Benica Campers aan het juiste adres.  Wij bestellen en vervangen de benodigde onderdelen. Daarna kunt u weer veilig en onbezorgd op vakantie! Belangrijk voor prijsopgave of bestellen van onderdelen zijn de gegevens van uw camper en foto’s van het onderdeel.

BOVAG

Als dealer van Benimar, Elnagh, Bavaria, Pilote, Rimor en SEA kunnen wij rechtstreeks bij de fabriek onderdelen bestellen van deze merken.

Als aangesloten BOVAG camper en caravan bedrijf kunnen wij de BOVAG onderhoudsbeurt uitvoeren. Het advies is om elke twee jaar en BOVAG onderhoudsbeurt te laten doen, zodat u zeker weet dat uw camper in goede conditie blijft. Hierbij controleren wij de opbouw, controleren gas, doen een vochtmeting, controleren water en elektriciteit systeem, persen de gasinstallatie af, controleren de diverse apparatuur op veilige werking en repareren indien nodig.

Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Waarom bij Benica?

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website