Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Onderdelen

Benica Camperbedrijf staat bekend om zijn uitstekende service, die ervoor zorgt dat klanten hun camperervaring optimaal kunnen benutten. Met een toegewijd team van deskundige medewerkers, biedt Benica een scala aan diensten om aan de behoeften van elke camperaar te voldoen.

Het begint allemaal met de verkoop van hoogwaardige campers die zorgvuldig zijn geselecteerd en geïnspecteerd, waardoor klanten vertrouwen hebben in hun aankoop. Vervolgens biedt het bedrijf uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten, zodat campers altijd in topconditie blijven.

Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid

Maar de service stopt niet bij de verkoop en het onderhoud. Benica Campers staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en klantgerichtheid. We bieden advies en begeleiding aan camperaars, van beginners tot ervaren avonturiers, om hun reizen onvergetelijk te maken.
 

Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Waarom bij Benica?

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website